Mannen aan de was

Door: natuurfreak2

23 okt 2012

Categorie: fotografie, mensen

8 reacties

Hemd werd dubbel gevouwen en opgehangen maar met zulke warme temperatuur van bijna 30° droogt het wel.Pluim voor deze man die het toch maar doet.

Ik heb nog niet zo veel mannen gezien die de was ophangen..op den boerenbuiten hangt men de was nog aan de draad.

Zo zag ik vanmiddag een man de was ophangen,niet zo als ik het zou doen maar hij deed het toch maar.

8 reacties op “Mannen aan de was”

 1. Leuk opgemerkt!

  Like

 2. mogge Marylou
  ik heb gister nog een was opgehangen en er draait er nu weer een hoor
  maar ik was als jij gister ook nog aan de wandel , wat een pracht dag
  en er komen er nog wat aan, ik zit straks op mijn MTBtje voor een rondje om Hilversum en dan nog naar het werk tot middernacht , lange dagen dus
  ik zeg maar zo geniet de dag

  Like

 3. Mijn man hangt regelmatig de was op, dat heb je als je beide werkt dan doe je samen het huishouden! Hij doet het ook anders dan ik zou doen maar ik ben wel heel blijj dat ie het doet….;-))

  Like

 4. Oh geweldig is dit. Dat net iets te ruime hemd bij hem dat doet ’t em helemaal

  Like

 5. Misschien een alleenstaande boer.

  Like

 6. ha die Marylou
  ja hoor er komen nog dagen zat , welke je liever binnen bent
  ik zal de mails door nemen en ook gaan slapen
  goeden nacht

  Like

 7. Oorzaak van het aanhoudend zachte, zonnige en droge weer waren standvastige hogedrukgebieden boven onze omgeving. De hogedrukgebieden blokkeerden de westelijke stroming waarmee normaal buien en regengebieden over ons land trekken. Vrijwel de gehele maand was de gemiddelde temperatuur daarbij ruim boven normaal, koele dagen kwamen niet voor. Met name in de tweede helft van de maand lag de temperatuur zelfs regelmatig 5 tot 10 graden boven normaal. Ook de opwarming van de aarde en schonere lucht hebben een bijdrage geleverd. Dat is opvallend: klimaatmodellen voorspellen een meer geleidelijke opwarming en geen verhoogde kans op zulke warme uitschieters. Ook in andere landen, waaronder Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland was de afgelopen maand uitzonderlijk warm, zodat het bijzonder warme aprilweer geen lokale gebeurtenis was. De laatste jaren was april vaker bijzonder zacht. Vijf aprilmaanden uit deze eeuw (2004, 2005, 2007, 2009 en 2011) staan in de top tien van de warmste in de geschiedenis. Behalve april 2007 en 2011 was ook april 2009 met 12,2°C een opvallende uitschieter. De nummer vier, april 1794, volgt pas op ruime afstand met een gemiddelde temperatuur van 11,3°C.

  Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: