Putteke winter een sfeervol evenement

Door het nog aangename en droge weer werd De Schorre overrompeld door duizenden mensen die er de sfeer kwamen opsnuiven en een mooie wandeling maken .Op dit domein gaat ook het festival “Tomorrowland” door.

De Schorre is in een mysterieuze wintersfeer gehuld tijdens het evenement “Putteke . Verlichte paadjes leiden je langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, vreemde snuiters, schitterende vuurshows, mysterieuze klank-& lichtspelen en sfeervolle livemuziek. Opwarmen doe je met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever.
Putteke Winter wordt ondertussen op heel wat domeinen over heel Vlaanderen georganiseerd, bekijk de website http://www.puttekewinter.be voor een volledig overzicht.(informatie de Schorre )

Bekijk meer foto’s

13 reacties op “Putteke winter een sfeervol evenement”

 1. mogge Marylou
  ja dat kan wel een magische wandeling zijn
  maar opwarmen zal niet nodig zijn bij deze hoge temperaturen 🙂
  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een prachtfoto heb je daar gemaakt. Je proeft de sfeer. Wens je een fijn weekend

  Geliked door 1 persoon

 3. Lijkt me een spannende wandeling waar een camera maar ook een statief niet mag ontbreken. Beste optie is om sluittijd, diafragma en iso handmatig in te stellen en vooral experimenteren met belichtingstijd. In dit geval denk ik dat de sluiter iets te lang heeft opengestaan

  Geliked door 1 persoon

  • Inderdaad Henk.Ik heb het uit de hand moeten fotograferen.Ik denk dat door het zachte weer iedereen er op afgekomen was.Heb lang moeten aanschuiven voor ticket.Statief kon ik niet gebruiken daar er duizenden mensen liepen en je om de haverklap geduwd werd Het was een heel groot verschil tegen enkele jaren geleden toen het nog niet zo gekend was en ijskoud en er slechts een hondertal mensen was komen opdagen..Zo leer ik bij en ben altijd blij met je suggesties.

   Like

   • snap maar al te goed wat je bedoelt. Sommige evenementen kunnen in verloop van enkele jaren dusdanig populair worden dat ze uiteindelijk zelfs ten onder gaan aan hun eigen succes.

    Geliked door 1 persoon

 4. nou 1 enkel gebroken de ander gekneusd is ze minimaal 6 weken onder de pannen
  zal de moed door geven

  Geliked door 1 persoon

 5. Dis so pragtig!

  Geliked door 1 persoon

 6. Heel mooi.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jij bent al helemaal in de stemming

  Geliked door 1 persoon

 8. Ik heb hier echt nog nooit van gehoord maar het leek me echt onwijs leuk om dit te zien. Echt geweldig deze verlichte arreslee met hertje. Heel sfeervol ook. Dank je voor het delen en de link.

  Geliked door 1 persoon


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: