Gek weer vandaag

Op wandel vandaag en helemaal niet koud .Wat een gek weer vandaag ,als ik naar de lucht kijk weet ik helemaal niet wat ik moet verwachten.

19 reacties op “Gek weer vandaag”

 1. mogge Marylou
  ja het was lenteachtig warm onder die mooie lucht hier in de mooie foto
  vandaag alweer wat ander weer , we nemen het maar zo het komt
  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

 2. Prachtige foto. Veelbelovend… maar het kan inderdaad alle kanten uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. What a great composition – lovely balance of the green of the grass and the sky. Very pleasing. Reminds me of a Vincent Van Gogh drawing or paintings.

  Geliked door 1 persoon

 4. Het is inderdaad een beetje vreemd Marylou, bij mij hangen 3 verschillende jassen aan de kapstok. Je laat ons weer een fraaie foto zien.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wegens bestedingsbeperking is de winter opgeheven. Stemmen gaan op om ook de zomer in de uitverkoop te doen. 2 seizoenen zou genoeg moeten zijn voor een modale inwoner van de Lage Landen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Een dreigende lucht… šŸ˜‰

  Geliked door 1 persoon

 7. Mooi plaatje. Zo zie je maar: er zit schoonheid verscholen in het bijzondere.

  Geliked door 1 persoon

 8. Het weer was overal ongewoon weer. We hebben in Florida een vrij koele winter (waar ik blij om ben) maar mijn planten zijn erg in de war. haha

  Geliked door 1 persoon

 9. Voor mijn gevoel is het al wekenlang gek weer …

  Geliked door 1 persoon

 10. toch maar een regenjas aandoen Marylou

  een leuke foto
  groeten

  Geliked door 1 persoon

 11. So green and serene!

  Geliked door 1 persoon

 12. er hangt precies een lange rolwolk boven het land. Zoiets zie je al eens aan zee!

  Geliked door 1 persoon

 13. Ja, de lucht is wat dreigend, maar dat maakt het plaatje zo apart! Vandaag is het ook niet veel anders, grijs bewolkt dus.

  Marylou, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Dit heb ik gedaan uit waardering en respect voor je blog en werk die je eraan besteed! Voel je vrij en niet verplicht om er wel of niet op in te gaan. De nominatie heb je sowieso verdiend! Maar indien je mijn vragenlijstje graag wil beantwoorden, dan gelieve mijn post te checken…
  https://darkflowersite.wordpress.com/2018/06/19/liebster-award/

  Geniet de dag en fijne groetjes, Heidi

  Geliked door 1 persoon

  • Heel fijn Heidi dat je me wil nomineren maar ik bedank je er vriendelijk voor.Het model van mijn blog leent zich daar niet toe.Heb het ooit geprobeerd maar heb het moeten verwijderen het wordt een smalle, ellelange strook waar geen einde aan komt.Je ziet op mijn blog dat er maar een heel klein stukje kan gebruikt worden voor tekst Dit is dus echt niet te doen.Sorry maar wel heel hartelijk bedankt voor de eer.

   Geliked door 1 persoon

 14. Je hoeft je er niet voor te verontschuldigen, Marylou! Zoals ik bij de andere genomineerden ook al gezegd heb, ik heb alle begrip en respect voor jouw beslissing, wat de redenen ook mag zijn! Aan de nominatie verandert er niks. Of je het nu aanvaard of aan je voorbij laat gaan, je hebt de nominatie verdiend en dat blijft zo! Het is mijn blijk van waardering voor jou en wat je post!
  Geniet van de avond en fijne groetjes, Heidi

  Like


Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: